Pas afgestudeerd

Op 27.9.2014 kregen de studenten van de Expert classes Typografie & Vormgeving hun diploma. Ze hebben deze opleiding gevolgd om zich verder te verdiepen in hun vak als grafisch vormgever. Als expert met de nodige achtergrondkennis gaan ze verder hun eigen weg: Stefaan Augustijnen, Saraai De Haan, Marguerite Lenaerts en Esther Noben.

In september werd met succes een nieuw academiejaar 2014-2015 gestart. Volgende studenten schreven zich in: Aliona Boutorina, Aniek Bollen, Philippe Debroey, Anne Manteleers, Nina Serebrenick, Tom Swaak, Mark Vanpee.

Op 27.9.2014 kregen ook de studenten van de Expert class Type design hun diploma. Ze hebben zich verdiept in de historische boekletter en hebben daarna – op basis van diverse inspiratiebronnen – een eigen lettertype ontwikkeld. Als expert typedesigner gaan ze verder hun eigen weg: Rob de Winter, Merijn Dietvorst, Barbara Lettany, Maaike Ongena, Nicolas Portno├», Francesco Storer, Johan Van Looveren en Katerina Voitko.
ectd_2014

Tot slot ontvingen ook de studenten van de Expert class Book design op 27.9.2014 hun diploma. Ze hebben zich gedurende de opleiding inhoudelijk in verschillende boekprojecten verdiept en er een gepaste vormgeving voor ontworpen. Als expert bookdesigner gaan ze verder hun eigen weg: Diane Aerts, Sander Belmans, Peter Cuypers, Philippe Debroey, Johan Jacobs, Kees Kanters, Fer Remmers, Victor Steemans en Sarah van Apeldoorn.
ecbd_2014